Пт, 2024-04-26, 02:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:59
Мазура відпустили на поруки Денісової - суду не буде
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Суду не буде: Мазура відпустили на поруки Денісової

Мазур проживатиме в Генеральному консульстві

У Польщі не відбудеться суд над українським ветераном Ігорем Мазуром, його відпустили на поруки уповноваженої Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової.

Про це Денісова повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Польща на вимогу Росії затримала ветерана АТО Ігоря Мазура, позивний Тополь — що про це відомо

«Співробітника Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини передано на поруки Генерального консула України в Любліні», — написала Денісова.

На час очікування та розгляду екстрадиційного запиту Мазур проживатиме в Генеральному консульстві.

9 листопада Ігоря Мазура (позивний Тополя) затримали при перетині польського кордону на КПП Дорогуськ-Ягодин за запитом Росії до Інтерполу.

РФ звинувачує Мазура в участі у 1994—2000 роках у складі озброєного формування в бойових зіткненнях з федеральними силами на території Чечні. Унаслідок цього нібито загинули і важко травмовані кілька російських військовослужбовців.

Ігор Мазур — активіст і учасник Революції Гідності, в 2014-му році був керівником Правого сектору в Київській області та начальником штабу 24-ї сотні Самооборони Майдану.

Ігор Мазур є головним спеціалістом Офісу уповноваженої ВРУ з прав людини, помічником народного депутата України та має державні нагороди, отримані за участь у захисті незалежності та суверенітету України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 963 | Додав: adminA | Теги: на поруки Денісової, суду не буде, мазур | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]