Пт, 2024-03-29, 13:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:59
Мельничука ВР таки позбавила права брати участь у 5 пленарних засіданнях
Інші останні Політичні новини

Народні депутати з четвертої спроби підтримали позбавлення народного депутата, колишнього члена фракції Радикальної партії Олега Ляшка, екс-командира батальйону "Айдар" Сергія Мельничука права брати участь у 5 пленарних засіданнях. За відповідне рішення проголосували 230 нардепів з 226 мінімально необхідних, передає РБК-Україна.

Раніше сьогодні Рада відмовилася позбавити Мельничука права брати участь у 5 пленарних засіданнях.

"Під час обговорення питання щодо інциденту члени комітету дійшли висновку, що ініціатором інциденту був народний депутат України Мельничук Сергій Петрович, що призвело до провокування фізичного насилля в залі засідань та кулуарах Верховної Ради.

Комітет ухвалив висновок та рекомендує Верховній Раді України ухвалити рішення про позбавлення народного депутата України Мельничука права брати участь у 5 пленарних засіданнях Верховної Ради України.

За дорученням комітету, я також хочу наголосити на тому, що мова йде про 5 пленарних засідань, а не про 5 днів роботи Ради в пленарному режимі. Тобто, сьогодні у нас одне пленарне засідання, завтра два, у п'ятницю - одне", - повідомив перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань регламенту Павло Пинзеник.

Нагадаємо, вчора у Раді побилися нардепи з Радикальної партії з колишнім однопартійцем Мельничуком.

Бійка Ляшка і Мельничука продовжилася в кулуарах.

Зазначимо, що 5 лютого 2015 р. Ляшко виключив зі своєї фракції екс-командира батальйону "Айдар" Мельничука. А вчора Мельничук увійшов до групи "Воля народу".

Ляшко вибачився за бійку в Раді

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вибачився за бійку, яка сталася вчора у Верховній Раді України між членами партії з нардепом Сергієм Мельничуком. Про це він заявив в Раді.

"Перед нашою країною стоять виклики, яких ми ніколи не переживали. І чи переживемо ми їх, подолаємо ці труднощі, подолаємо ці смертельні виклики, в тому числі і в першу чергу зовнішню агресію, економічні труднощі, залежить від нас, від нас, народних депутатів, уповноважених народом, від коаліції, від того, наскільки ми будемо єдині, від того, наскільки ми будемо спільно й узгоджено діяти з президентом, з урядом, з парламентською коаліцією", - проголосив Ляшко.

"Фракція Радикальної партії простягає свою руку єдності, миру, взаєморозуміння. Для нас головне питання - це єдність коаліції, повага до президента України, це повага до українських громадян. Ми демонструємо свою повагу і говоримо, що особисті образи, особисті амбіції, будь-які рейтинги повинні бути засунуті в одне місце, коли йдеться про долю країни", - сказав Ляшко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 857 | Додав: adminA | Теги: права, 5 пленарних засіданнях, участь, ВР, Мельничука | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]