Пт, 2024-04-19, 08:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:20
"Металіст" розпочав плей-оф ЛЄ з феєричної перемоги. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Харківський "Металіст" почав плей-оф Ліги Європи з блискучої перемоги над австрійським "Зальцбургом". Підопічні Мирона Маркевича з непристойним рахунком просто-таки "винесли" австрійців на їхній же арені, практично гарантувавши собі прохід у наступний раунд турніру.

"Зальцбург" - "Металіст" 0:4

Голи: Тайсон, 1, Крістальдо, 37, 41, Девіч, 90+1

"Зальцбург": Вальке, Хірлендер, Дуглас (Майєрхофер, 26), Хінтереггер, Швенто, Мендес (Пасанен, 46), Ціоммер, Сараті (Ліндгрен, 63), Яншер, Леонардо, Соріано

"Металіст": Горяїнов, Вільягра, Торсільєрі, Папа Гуйє, Фініньйо, Едмар, Клейтон Шав'єр (Торрес, 87), Бланко, Соса, Тайсон (Девіч, 75), Крістальдо (Марлос, 66).

Залишивши деякий відсоток на горезвісне "у футболі все можливо", харківський "Металіст", в принципі, можна привітати з проходом в наступний раунд. Харків'яни сміливо можуть вже вивчати наступного суперника, яким стане переможець протистояння "Рубін" - "Олімпіакос", хоча Мирон Маркевич напевно після матчу заявить, що прохід його команді не гарантовано - щоб не розслаблялися футболісти.

Мирон Маркевич, головний тренер "Металіста": "Рахунок для нас дуже приємний. Напевно, все вирішив швидкий гол, який ми забили спочатку. Команда трохи розкрилася і показувала свій футбол. У перерві ми попросили гравців, щоб вони не отримували зайвих жовтих карток і грали більш чисто.

Я не думаю, що команду доведеться мотивувати на матч-відповідь, тому що буде повний стадіон. Як можна грати не на 100%, коли ти граєш при повних трибунах? Я думаю, проблеми в цьому не буде. Серйозних замін у складі на повторний матч не буде".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1145 | Додав: nowyny | Теги: Зальцбург, плей-оф Ліги Європи, Металіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]