Пт, 2024-03-29, 09:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:00
Метеорологів британська курка спантеличила
Інші останні Новини світу

Курка на прізвисько Розі з невеликої британської ферми поставила у безвихідь експертів з метеопрогнозів. За візерунком на її яйцях можна безпомилково зрозуміти, яким буде наступний день – сонячним чи сніжним, передає ТСН з посиланням на The Daily Mail.

За словами господарки дивної курки Саші Андерсон, все почалося ще в серпні 2011-го, коли Розі знесла два яйця поспіль з візерунком у вигляді сонячних променів. Після цього два дні поспіль була дуже тепла та сонячна погода і сонце світило, як ніколи.

Андерсон також розповіла, що минулого тижня вона знову знайшла у гнізді Розі яйце, яке було повністю вкрите білими цяточками. Після цієї знахідки увесь день йшов дрібний тривалий сніг. Всі інші яйця Розі несла звичайні, без візерунків.

"Пам'ятаю, як у серпні вона знесла два яйця з малюнком у вигляді сонця, і це були найспекотніші дні у минулому році. Мої діти радісно розповідали всім, що наша курка вміє передбачати погоду", - розповіла Андерсон.

Водночас самі експерти вважають курку Розі вельми дивною і зазначають, що ніколи не бачили нічого подібного. За словами фахівця Шарлоти Попеску, курячі яйця дуже сильно залежать від клімату, тому можуть бути світлішими чи темнішими.

А ось зі США в Україну прийшла традиція питати про погоду у бабаків. Цього року на свято Стрітення Господнього троє львівських бабаків передбачили ранню весну: її можна очікувати через 5 тижнів. Раніше схожий прогноз зробив і їхній харківський "колега".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1055 | Додав: adminA | Теги: британська курка спантеличила метео | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]