Сб, 2024-04-20, 12:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:38
Міноборони - Україна не вестиме із РФ жодних дискусій про визнання загарбаного Криму
Інші останні Офіційні новини

  Україна не вестиме із РФ жодних дискусій про визнання загарбаного Криму, - Міноборони

Заява російського міністерства закордонних справ про те, що визнання анексії Криму нібито могло б стати основою для врегулювання спору про морські кордони, є відвертою провокацією, вважає міністр оборони України Олександр Загороднюк

Про це він заявив 25 жовтня 2019 року під час спілкування з журналістами за підсумками візиту до штаб-квартири НАТО у Брюсселі, передає Укрінформ.

“Ми абсолютно ставимося до таких заяв як до провокації, яка спрямована на те, щоб посилити тиск на Україну, підштовхнути до якихось домовленостей. Абсолютно ніяких дискусій стосовно будь-яких “визнань” не буде – про це навіть несерйозно говорити”, – сказав Загороднюк.

Міністр зазначив, що ситуація в Азовському морі напружена. Тому, за його словами, Україна має посилювати свою обороноздатність.

“Цим ми і займаємося. Це наша стратегія, це наш флот і берегова оборона, підготовка військ, нарощування спроможностей. Ті кораблі (кораблі НАТО – ред.), які заходять у Чорне море, це частина того плану, який ми починаємо”, – додав він.

За словами міністра, деталі такого плану обговорюватимуть наступного тижня в Одесі під час візиту послів Північноатлантичної ради в Україну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 798 | Додав: adminA | Теги: україна, РФ, Крим, жодних дискусій, Міноборони | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]