Вт, 2024-04-23, 15:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:31
Минулої доби окупанти вбили українського військового на Донбасі
Інші останні Надзвичайні новини

Російські окупанти обстріляли українські позиції в середу, 24 серпня, в результаті яких загинув один український військовий та ще один дістав поранення. Про це повідомив штаб операції Об'єднаних сил.

Росіяни відкрили вогонь по позиціях українських воїнів у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». В результаті обстрілів один український військовий загинув, ще один дістав поранення. Останнього терміново евакуювали та доправили до медичного закладу. Його стан задовільний.

«Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого», – йдеться в повідомленні штабу ООС.

Нагадаємо, що 23 серпня бойовики порушили режим припинення вогню чотири рази. Внаслідок обстрілів загинув український військовий.

Росіяни відкривали вогонь поблизу Водяного, а біля Широкиного бойовики застосовували безпілотник для дистанційного мінування території. На Луганщині помітили безпілотник типу «Орлан-10», який перетнув лінію розмежування.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 622 | Додав: adminA | Теги: окупанти, Донбас, Доба, вбитл українського військового | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]