Ср, 2024-04-24, 04:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:09
Міттал, Усманов і Абрамович - найбагатші жителі Британії
Інші останні Новини Європейського Союзу

За версією британських ЗМІ, найбагатшими жителями Британського королівства стали іммігранти: Лакшмі Міттал, Алішер Усманов і Роман Абрамович.

Спільний статок найбагатших людей Британії весною 2012 року сягнув 414 млрд фунтів стерлінгів (673,5 млрд дол), що на 4,7% більше, ніж минулого року. Ця цифра вперше перевищила докризовий показник 2008 року, передає Газета.Ru з посиланням на The Sunday Times.

Щоб потрапити в рейтинг, що налічує 77 мільярдерів, претендентам необхідно було мати на рахунках щонайменше 72 млн фунтів.

Перше місце списку найбагатших людей Великобританії восьмий рік поспіль посідає індійський сталеливарний магнат Лакшмі Міттал із статками 12,7 млрд фунтів стерлінгів.

Міттал зберігає свої позиції в рейтингу, не дивлячись на зменшення статків його сім'ї на 27% за останніх 12 місяців, викликане падінням цін на акції їх спільного сталеливарного підприємства.

Акціонер футбольного клубу "Арсенал" росіянин Алішер Усманов "підійшов" до індійського бізнесмена впритул зі статками 12,3 млрд фунтів стерлінгів.

Власник "Челсі", екс-губернатор Чукотки Роман Абрамович посідає третє місце з 9,5 млрд фунтів, не дивлячись на зменшення його статків на 800 млн фунтів в 2011 році.

Леонард Блаватник, американський підприємець російського походження, в 2011 році що купив звукозаписну компанію Warner Music Group, займає п'яте місце списку з 7,58 млрд фунтів стерлінгів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1045 | Додав: nowyny | Теги: Усманов, Абрамович, Міттал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]