Чт, 2024-04-25, 18:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:48
Міжнародна політика. День перший - Форум Україна 30
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент Володимир Зеленський у понеділок, 5 липня, візьме участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Міжнародна політика».

Як зазначається, основними темами заходу, який триватиме у столиці три дні, стануть стратегічні цілі України, зокрема інтеграція до Європейського Союзу та НАТО, практичні виміри зовнішньої політики, а також енергетична безпека.

Як повідомили організатори, у перший день форуму, який відкриє Президент Володимир Зеленський, виступлять міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, а також міністр закордонних справ Греції Нікос Дендіас.

Щодо Угоди про асоціацію з ЄС та шлях до членства в НАТО висловляться представники Міністерства закордонних справ, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Представництва ЄС в Україні, посольств Польщі, Естонії, Латвії, місії України при НАТО, МЗС Грузії, а також народні депутати.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 528 | Додав: adminA | Теги: Міжнародна політика». День перший - | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]