Чт, 2024-04-25, 01:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:40
Міжнародну трасу на Львівщині заблокували близько тисячі людей і вимагають ремонту доріг
Інші останні Новини з регіонів України
Жителі міста Хирів Старосамбірського району Львівської області перекрили міжнародну трасу до митного переходу Смільниця. Про це повідомив мешканець міста Роман Ляхович, якого цитує Zaxid.Net.

Близько тисячі жителів заблокували трасу через катастрофічний стан доріг.

"Дорога заблокована на пішохідному переході, затори є з обох сторін. Ми неодноразово попереджали владу, що будемо перекривати, якщо не відремонтують дорогу", - сказав Ляхович.

Як повідомили у прес-службі Львівської митниці, у пункті пропуску немає черг і машин. У митниці припускають, що люди попереджені про перекриття траси, і тому оминають цей пункт пропуску.

"Близько 50 машин стоїть у заторі. Працівники Державтоінспекції присутні на місці і працюють, щоб уникнути аварійних ситуацій", - розповів інспектор відділу УДАІ у Львівській області Тарас Дзвоник.

Він також зазначив, що зробити об’їзд неможливо.

Як відомо, 14 липня селі Гайок Кам’янка-Бузького району Львівської області близько 90 мешканців перекрили трасу Львів - Луцьк, протестуючи проти жахливого стану доріг, який неодноразово ставав причиною ДТП та травм людей.

Нагадаємо, в листопаді минулого року в Львівській області пікетники перекрили трасу Львів - Луцьк, вимагаючи ремонту доріг.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1014 | Додав: adminA | Теги: міжнародну трасу, тисячі людей, Львівщині, ремонту доріг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]