Пт, 2024-04-19, 02:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:28
Морпіхи України та США відпрацювали перекидання розвідгруп у тил умовного противника - Sea Breeze-2021
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

В межах активної фази спільних міжнародних багатонаціональних військових навчань Sea Breeze-2021, що стартували 28 червня на території України, українські спецпризначенці 73-го морського Центру спеціальних операцій відпрацювали перекидання розвідгруп у тил умовного противника за допомогою конвертопланів Bell V-22 Osprey, що стоять на озброєнні американських ССО та Морської піхоти США. Про це повідомляє пресслужба МО України у четвер, 1 липня.

“Конвертоплани Bell V-22 Osprey здатні десантувати до 24 осіб та розвивати швидкість до 565 км/год. Їх високі технічні характеристики дозволяють операторам-розвідникам десантуватися в глибокий тил противника та залишатися непоміченими під час виконання завдання“, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 23 вересня 2020 американські конвертоплани СV-22 Osprey із спецпризначенцями українських ССО показово пролетіли над Києвом, а також іншими українськими містами. Військовослужбовці США тоді також брали участь в спільних навчаннях Rapid Trident. Прибуття американського підрозділу припало на той період, коли в РФ розпочалися масштабні навчання “Кавказ 2020”. Ця подія викликала тоді шквал емоцій в російських медіа.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 712 | Додав: adminA | Теги: Sea Breeze-2021, тил умовного противника, морпіхи України та США, перекидання розвідгруп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]