Пт, 2024-04-26, 16:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:31
Можливості Львівщини презентують бельгійським інвесторам
Інші останні Новини з регіонів України

Про це йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Олега Синютки з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні Люком Якобсом та міським головою Мехелена (Бельгія) Бартом Сомерсом, яка відбулася сьогодні, 7 березня, у Львівській ОДА

За словами Олега Синютки, зустрічі з бельгійською делегацією є доказом спільного прагнення обох сторін перевести слова у конкретні дії. А Надзвичайний і Повноважний Посол, звертаючись до очільника ОДА відзначив: «Минулого тижня мене вразив ваш підхід та конкретні пропозиції щодо економічної співпраці».

Присутні домовились організувати в області презентацію можливостей Львівщини як регіону для залучення бельгійських інвестицій.

Барт Сомерс розповів, що у місті Мехелен активно працює організація, яка об'єднує підприємців, що їздять регіонами та обирають об'єкти для можливих інвестицій.

Керівник області запевнив іноземного гостя, що Львівщина максимально продемонструє свій потенціал. «Хто перший з інвесторів прийде сюди, той заробить найбільше грошей», – додав Олег Синютка.

Водночас сторони обговорили можливості співпраці у галузі туризму. Зокрема, мер Мехелена і голова ОДА домовилися, що на територію області завітає бельгійський експерт із туризму, який зможе пересвідчитися в її туристичній привабливості.

«Львівщина є дуже цікавим регіоном, проте слід зробити його більш відомим для гостей із країн Західної Європи. Туристи відвідують окремі міста, оскільки на них є певна мода, і я не бачу причин, чому б Львів не міг стати таким модним для туристів містом, як, до прикладу, Прага чи Вроцлав», – зазначив Барт Сомерс.

Мер Мехелена також запросив групу українських управлінців з області на стажування до Бельгії.

Серед іншого, з ініціативи бельгійської сторони присутні домовилися організувати налагодження зв'язків для подальшої співпраці між народними депутатами від Львівщини та представниками парламенту Бельгії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 827 | Додав: adminA | Теги: бельгійським інвесторам, можливості Львівщини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]