Пт, 2024-04-26, 08:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:34
На 13 квітня Дмитро Разумков скликав два позачергових засідання Верховної Ради
Інші останні Політичні новини

13 квітня, окрім чергового засідання Верховної Ради, мають відбутися і два позачергових. Серед питань, які мають розглянути парламентарі, - і звернення до уряду щодо тарифів на електроенергію.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання двох позачергових пленарних засідань парламенту 13 квітня за ініціативою народних депутатів. Тексти розпоряджень у понеділок, 12 квітня, оприлюднені на сайті Верховної Ради.

Обидва засідання скликають на вимогу 153-х народних депутатів. 13 квітня має відбутися також чергове засідання парламенту.

Звернення до уряду щодо тарифів та валютні кредити

На першому засіданні, яке має розпочатися о 16-й годині, планують серед іншого розглянути проєкт постанови про "вжиття невідкладних заходів, спрямованих на повернення пільгового тарифу на електроенергію для населення за перші 100 кіловат-годин", проєкт постанови "про звернення до Кабінету Міністрів України щодо скасування необґрунтованого збільшення вартості енергоносіїв та введення мораторію терміном на один рік на підвищення тарифів на енергоносії", а також проєкт постанови про звернення до уряду "щодо вжиття невідкладних заходів з метою зниження ціни на електричну енергію та тарифів на послуги розподілу природного газу".

На порядку денному другого засідання, призначеного на 17:30, серед інших питань - і проєкти законів, які стосуються наданих раніше громадянам кредитів у іноземній валюті, а також сфери освіти.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: позачергові засідання Верховної Рад, 13 квітня, Дмитро Разумков | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]