Чт, 2024-04-25, 22:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:43
На Антимайдані відмовився співати Павло Зібров, з гордістю повідомив про це. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини
Артист заявив, що представники Партії регіонів пропонували йому заспівати на їх мітингу .
 Але він відповів відмовою , навіть не запитавши ціну, передає Цензор.НЕТ з посиланням на ТСН.

"Я відразу сказав : ..... Я в таких акціях не прийматиму участь. Чого не можу сказати про Гришко, Бучинську. Ці люди, співаки ... ніколи не відмежовувалися від лінії Партії регіонів. Нехай співають. Це їх вибір. Мій вибір - по цей бік барикад",  - поділився Зібров.

Разом з тим, як повідомила письменниця Ірена Карпа, співак Віктор Павлик також відмовився від виступу на мітингу ПР. "Регіонали, бідолахи, пучаться , щоб на вихідні створити  "насичену музичну програму" для своєї капець як правдиво сформованої " площі ". І знаєте що? Ніхто з нормальних музикантів не погоджується! Особисто я пишаюся Вітею Павликом, у якого купа кредитів і капець як потрібні гроші - (!) .. а він відмовився від запропонованого гонорару , що в 40 разів перевищує його гонорар, " - написала Карпа.

Також з патріотичним відеозверненням до Євромайдану звернувся співак Кузьма Скрябін, який підтримував ПР в 2004 році. І який, як він уже раніше говорив, розчарувався і у владі, і опозиції. І все-таки сьогодні Скрябін відверто підтримує Євромайдан - народ, який є єдиною владою в країні.



"Я пишаюся , що живу з такими людьми в одній країні" - заявив Скрябін.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: відмовився співати Павло Зібров. ВІ, Антимайдані | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]