Пт, 2024-04-26, 21:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:45
На балконі президентського палацу Чавес заспівав для громадян. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Після повернення з Куби президент Венесуели Уго Чавес заспівав для сотень своїх прихильників, що зібралися поряд з президентським палацом Мірафлорес в Каракасі, передає РИА "Новости" з посиланням телеканал Univision.

Одягнений в спортивний костюм кольорів національного прапора Венесуели Чавес вийшов на балкон президентського палацу разом зі своєю дочкою Росою і міністром оборони Енрі Ранхелем Сильвой.

У цей момент внизу декілька співаків виконували народні мелодії. Чавес узяв мікрофон і теж почав наспівувати народні пісні, а потім виконав і національний гімн Венесуели.

Чавес повідомив також, що в найближчий день почне курс променевої терапії. Він запевнив своїх прихильників, що раку не вдасться його перемогти.

Протягом трьох останніх тижнів Чавес проходив курс реабілітації після хірургічної операції, яку політику зробили на Кубі.

В кінці лютого Чавесу видалили пухлину, яку лікарі виявили приблизно в тому ж місці, де у нього була злоякісна пухлина кишечника.

Її видалили літом 2011 року. Раніше венесуельський лікар Хосе Рафаель Маркіна, знайомий, з джерелами, близькими до обслуговуючої Чавеса бригади медиків, заявив, що ракове захворювання венесуельського лідера могло дати метастази в інші органи.

Сам Чавес це регулярно спростовує. Не дивлячись на хворобу, Чавес має намір брати участь у виборах президента, які повинні пройти в жовтні 2012 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1026 | Додав: admin | Теги: Чавес заспівав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]