Чт, 2024-03-28, 22:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:45
На бойовому винищувачі літав Порошенко
Інші останні Офіційні новини

З нагоди Дня Повітряних сил ЗСУ президент здійснив переліт на бойовому винищувачі Міг-29 на місці другого пілота з аеродрому бригади у місті Васильків.

Сьогодні, 5 серпня, президент Петро Порошенко здійснив переліт на бойовому винищувачі Міг-29 на місці другого пілота з аеродрому бригади у місті Васильків до військового аеродрому у селі Гавришівка Вінницької області. Відповідне відео опублікувала прес-служба АП.

По прибуттю президент привітав особовий склад військових льотчиків з Днем Повітряних сил Збройних сил України, вручив високі державні нагороди бойовим льотчикам та передав бойові прапори органам військового управління Повітряних сил ЗСУ.

Главі держави також були продемонстровані показові прольоти військових літаків Повітряних сил Збройних сил України та виконання навчально-тренувальних вправ парашутистами.

Нагадаємо, сьогодні Порошенко повідомив на своїй сторінці в Тwitter, що у 2017 році на відновлення боєздатності Повітряних сил було виділено понад 1 млрд грн.

Порошенко зазначив, що в підрозділи Повітряних сил поставлять понад 40 зразків озброєння і техніки. Бойовий склад ПСУ вже поповнили модернізовані літаки, а також зенітні ракетні і радіолокаційні комплекси.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 767 | Додав: adminA | Теги: Порошенко, бойовий винищувач | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]