Ср, 2024-04-24, 08:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
На Cartoon Movie у Бордо для українського мультфільму "Мавка. Лісова пісня" шукатимуть інвесторів
Інші останні Культурні новини

Проект мультиплікаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" візьме участь в пітчингу – презентації кінопроекту з метою знаходження інвесторів для його фінансування – повнометражних анімаційних фільмів Cartoon Movie, який відбудеться в березні у французькому Бордо.

У 2017 році на Cartoon Movie будуть представлені 56 проектів з різних країн світу, передає Cultprostir.

Україна вперше стане учасником знаменитого ко-продакшен форуму: "Мавка. Лісова пісня", що створюється за мотивами п'єси Лесі Українки, візьме участь в пітчінговій категорії "Концепт".

"Ми дуже горді, що будемо першими українськими учасниками такої впливової міжнародної події, як Cartoon Movie. Тим більше, що "Мавка" - не просто мультфільм, а, в певному сенсі, анімаційне втілення українських традицій, обрядів, міфології та нашої культури в цілому. Відбір для участі в пітчингу Cartoon Movie - наше перше значуще європейське "завоювання", наш перший крок до мети популяризувати українську культуру за кордоном", - розповіла продюсер проекту Ірина Костюк.

До створення саундтрека "Мавки" залучено музикантів з "ДахаБраха".

Перший тізер фільму буде представлений на кіноринку European Film Market в рамках Берлінського міжнародного кінофестивалю в лютому 2017 року.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року в прокат вийшов перший український анімаційний 3D-фільм "Микита Кожум'яка".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 958 | Додав: adminA | Теги: Cartoon Movie, український мультфільм Мавка. Лісов, Бордо, інвестор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]