Пт, 2024-03-29, 07:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:01
На Донбасі активісти вимагають закрити кордон з Росією
Інші останні Кримінальні новини

КАМАЗ з терористами перетинає кордон за €15 тис

Все законослухняне населення Донбасу вимагає проведення антитерористичної операції з обов’язковою вимогою негайно закрити кордон з Росією та ввести візовий режим.

Про це сьогодні в ефірі 5-го каналу сказала організатор акції на підтримку АТО Тетяна Заровна, повідомляє УНН.

Вона наголосила, що все законослухняне населення Донбасу вимагає проведення антитерористичної операції з обов’язковою вимогою негайно закрити кордон з Росією, ввести візовий режим.

"Є така інформація, що €15 тисяч коштує у прикордонника пропустити КАМАЗ з терористами. І не будемо забувати, що далеко не все населення у нас дозріло до того, щоб йому було за державу прикро, йому простіше взяти хабар, ніж вчинити по-громадянськи", - зазначила активістка.

Нагадаємо, голова Держприкордонслужби Микола Литвин стверджує, що найближчим часом має бути ухвалено рішення про посилення прикордонних загонів на сході України військовими частинами ЗСУ і Національної гвардії.

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що у бойовиків на Донбасі відбувається ротація і вони нікуди не тікають. "Кордон не на замку. З суміжної території завозиться зброя і найманці. В одному тільки Новоазовському районі в день просочується до 15 осіб", - повідомив він.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 888 | Додав: adminA | Теги: закрити кордон з Росією, донбасі, активісти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]