Чт, 2024-03-28, 21:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:25
На Донбасі терористи зривали вибори . ФОТО
Інші останні Кримінальні новини

Проросійські терористи не дозволили більшості жителів Донецької та Луганської областей взяти участь у президентських виборах 25 травня.

Убивства, викрадення членів виборчих комісій, а також погрози і терор призвели до того, що в Луганській області, за даними ЦВК, на виборчі дільниці прийшли лише 20,83% громадян. Явка в Донецьку - 15,03%, повідомляє "Ліга".

"Озброєні бойовики в неділю особливо активно поводилися в Донецьку - їздили містом вантажними автомобілями, а також стріляли в повітря. Правоохоронні органи України вже заявили, що з понеділка у регіоні продовжиться активна фаза АТО", - наголошується у публікації.

Президентські вибори, що пройшли в Україні 25 травня, ЦВК України, а також США, Німеччина і Рада Європи визнають такими, що відбулися. Згідно з результатами всіх проведених екзит-полів, на виборах з великим відривом перемагає Петро Порошенко, набравши більш як 55%.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: терористи зривали вибори . ФОТО, донбасі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]