Пт, 2024-04-26, 01:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:13
На Донеччині на кожного силовика -"ветерана" є компромат - екс-міліціонер
Інші останні Кримінальні новини

Міліціонери Донеччини доводять штатним працівникам, колегам-силовикам, що ті не можуть перейти на бік тих, хто їх бив, тому багато місцевих силовиків пристали на бік сепаратистів.

Про це в інтерв'ю "Главкому" розповів радник секретаря РНБО, колишній міліціонер і сотник 28-й сотні Самооборони Майдану Микола Якубович.

"Що і говорити, "ветерани" брали активну участь у побитті людей. Свого часу розганяли Майдан, активно брали участь в штурмах, захопленнях будівель в Донецьку. Є безліч свідчень цьому, оперативні зйомки, наприклад. Вони в усьому цьому брали участь. Природно, на кожного такого ветерана є свій компромат", - підкреслив він.

Як запевняє Якубович, під загрозою сісти у в'язницю ніхто, природно, "позицію" свою змінювати не буде, на це можна навіть не розраховувати.

Раніше глава Незалежної профспілки гірників Донбасу Микола Волинець повідомляв, що в Донецькій області сепаратисти працюють "в зв'язці" з міліцією.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 943 | Додав: adminA | Теги: кожного силовика -ветерана, Компромат, Донеччині, екс-міліціонер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]