Пн, 2024-04-29, 12:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:35
На двох напрямках росіяни зазнали провалів, - Генштаб ЗСУ
Інші останні Новини України

Українські воїни продовжують контрнаступати, зазначили у Генштабі.

Повномасштабна війна в Україні з рф триває - за минулу добу між українськими воїнами та російськими загарбниками було 35 бойових зіткнень.

Супротивники намагалися наступати на двох напрямках - Бахмутському й Лиманському, але зазнали провалів, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у своєму ранковому зведенні у середу, 30 вересня.

"На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах Новоєгорівки та Білогорівки Луганської області. На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах Богданівки, Курдюмівки та Озарянівки Донецької області", - зазначається у повідомленні.

У Генштабі додали, що наші захисники продовжують стримувати наступ загарбників біля Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області (Мар’їнський напрямок).

Крім того, зазначається, що триває контрнаступ ЗСУ 2023 - воїни продовжують рухатися вперед на Мелітопольському напрямку, борються з артилерією супротивника й закріплюються на тих рубежах, яких домоглися.

Увечері 29 серпня Генштаб ЗСУ повідомив, що російські окупанти намагалися наступати на Лиманському й Бахмутському напрямку, але їхні зусилля були марними. Варто зазначити, що українські воїни також контрнаступають на Бахмутському напрямку. В Міноборони України повідомляли, що місто Бахмут для росіян стало пасткою.

Варто зазначити, що рф в Україні вже втратила багато своїх посіпак. Загальні втрати ворога на 29 серпня 2023 року становлять приблизно 261 840 осіб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 347 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]