Пт, 2024-04-19, 19:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:41
На есмінець США біля берегів України "напала" бойова авіація Росії
Інші останні Надзвичайні новини

Бойова авіація Росії "напала" на есмінець США біля берегів України

Сьогодні стало відомо про досить серйозну провокацію, яку здійснили російські фронтові бомбардувальники «Су-24М» спільно з винищувачами «Су-27». Йдеться про те, що бойова авіація Росії зімітувала атаку на американський ракетний есмінець Ross, який прямував в одеський морський порт.

Більш детально про це йдеться в повідомленні командування Повітряних сил ЗСУ на Facebook-сторінці.

 У повідомленні наголошується, що літаки Збройних сил Росії здійснили маневр, який нагадував атаку ракетами з повітря в бік морського судна США. Після цього авіація Москви розгорнулася і полетіла на свій аеродром.

При цьому командування ВПС України акцентує увагу, що на тлі політичної кризи в Європі, бойових дій в українській державі, такого роду агресивні дії Кремля стали вже нормою для багатьох. Таким чином Росія всіляко намагається зберегти вплив на держави Європи, в тому числі на ті, що вже ввели санкції проти Російської Федерації. У повідомленні також додається: «Росія за фактом« приватизувала »води Азовського і Чорного морів, а також вона ускладнює рух суден у водах Керченської протоки».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 790 | Додав: adminA | Теги: бойова авіація Рф, берег України, есмінець США, напад | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]