Пт, 2024-04-26, 00:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:34
На фронті ситуація складна, бойовики стріляють вночі, щоб ОБСЄ не бачило. Загинув один військовий
Інші останні Надзвичайні новини

За добу, що минула, у зоні АТО загинув один військовослужбовець, ще 5 бійців дістали поранень.

Про це на брифінгу сьогодні, 18 липня, повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

"Найгарячішою залишається на Донецькому напрямку. Переважна більшість обстрілів та збройних провокацій бойовиків проходить вночі, щоб не привертати увагу міжнародних спостерігачів. 17 липня бойовики зосередили свої атаки на населених пунктах поблизу Донецького аеропорту, здійснили три потужних артилерійських обстріли зі 122-мм установок по Авдіївці", - повідомив Лисенко.

"Опитне, Піски та Водяне підпали під вогонь з заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів. Також бойовики обстріляли з танку позиції українських військових біля Первомайська, а в районі Мар’їнки працювали ворожі снайпери", - додав речник АП.

За інформацією прикордонників, снайпери бойовиків дошкуляли силам АТО протягом кількох годин, проте завдяки злагодженним діям наших бійців, жоден з них не зазнав поранень.

На Маріупольскому напрямку сили АТО відбили напад ворожої диверсійної групи кількістю до 5 бойовиків. Крім цього, біля Широкиного відбулася короткотривала провокація з застосуванням стрілецької зброї та один обстріл зі 120-мм міномета поблизу Новотроїцького.

Також ситуація залишається напруженою на Луганському напрямку.

"Бойовики здійснили збройні провокації поблизу Щастя та Станиці Луганської з застосуванням стрілецької зброї, гранатометів та мінометів калібром менше 100 міліметрів. Також неспокійно було в районі Новотошківського і Золотого. Фактів застосування важкого озброєння з боку бойовиків зафіксовано не було", - зазначив Лисенко.

Зафіксовано 4 польоти ворожих безпілотників в межах Донецької і Луганської областей.

Сьогодні раніше, нагадаємо, бойовики обстріляли Авдіївку, загинули троє мирних мешканців.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 842 | Додав: adminA | Теги: ОБСЄ, бойовики стріляють вночі, ситуація складна, загинув військовий, фронт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]