Пт, 2024-04-19, 13:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:00
На гучний скандал за участю Росії МЗС України різко відреагувало
Інші останні Новини України

МЗС України різко відреагувало на гучний скандал за участю Росії

Заступниця міністра закордонних справ України Олена Зеркаль заявила про необхідність виключення РФ зі складу Радбезу ООН через зухвалий злочин, у якому світ побачив чіткий російський слід.

Про це Олена Зеркаль написала на своїй сторінці у Facebook.

Цивілізовані країни дотримуються процедур, ведуть розслідування, обґрунтовують свої позиції. А злодії лише вдаються до кібератак, крадіжок і маніпуляцій. Окрім атак на ОЗХЗ, атак також зазнала і Спільна слідча група, яка розслідує збиття літака МН17, – зазначила дипломат.

Вона підкреслила, що розслідування збиття літака МН17 забирає безліч зусиль зі збору і аналізу доказів, а в цей час Росія лишень намагається маніпулювати фейками.

«Росія ж не лише як троль, намагається маніпулювати оманливими версіями і відвертими фейками. Росія, як банальний злодій, вдається до зламів систем, кібератак і спроб сфальшувати докази в рамках розслідування Спільної слідчої групи. На злодієві й шапка горить – краще порівняння до оприлюднених сьогодні фактів», – додала Зеркаль.

Вона також заявила, що оприлюднена інформація «має відкрити очі усьому світу».

«Оприлюднена сьогодні інформація має остаточно відкрити очі всім, що Росії не місце в Радбезі ООН. Натомість наш вибір, так само як і вибір Великобританії, Нідерландів та інших партнерів – ретельні розслідування, дотримання права і використання правових механізмів відновлення справедливості, у тому числі через Міжнародний Суд ООН», – підсумувала заступниця міністра.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 844 | Додав: adminA | Теги: участь Росії, скандал, МЗС України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]