Сб, 2024-04-20, 11:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:34
На іномарці з повним багажником коштовностей затримали грабіжників, які пограбували ювелірний салон у Маріуполі - ЗМІ
Інші останні Кримінальні новини
Злочинців, причетних до нальоту на ювелірний магазин у Маріуполі, в результаті якого загинули дві людини - 27-річна продавщиця і 21-річний охоронець, затримали в одній з областей центральної частини України. Про виявлення та арешт злочинців стало відомо 11 листопада ввечері з компетентних джерел, пише "Комсомольська правда в Україні".

Нібито злочинців на досить скромній іномарці Dacia, з повним багажником коштовностей, затримано при перевірці документів на сільській дорозі.

Їх троє. Один з них житель Донецької області, двоє інших також громадяни України. Мотивів злочину і подробиць операції, в результаті якої бандити були затримані, силовики поки що не розголошують.

Нагадаємо, 8 листопада в Маріуполі двоє в масках увірвалися в приміщення магазину і відкрили стрілянину. Двох працівників було вбито на місці біля прилавків. Бандити за лічені секунди обчистили вітрини із золотом і зникли, втікши дворами.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: ювелірний салон у Маріуполі, грабіжників, багажником коштовностей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]