Пт, 2024-03-29, 14:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:55
На хабарі у 2,7 мільйона доларів НАБУ затримало голову Верховного Суду
Інші останні Кримінальні новини

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили масштабну корупцію у Верховному Суді.

"НАБУ і САП викрили масштабну корупцію у Верховному Суді, а саме схему щодо одержання неправомірної вигоди керівництвом та суддями ВСУ. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії.  Деталі згодом", – повідомляє прес-служба НАБУ.

Як підтвердило УНІАН джерело у правоохоронних органах, на отриманні хабара зокрема викрито голову Верховного Суду Всеволода Князєва. Йдеться про 2,7 млн доларів.

Зазначимо, що Князєв займає цю посаду з 1 грудня 2021 року.

На ситуацію відреагував Верховний Суд.

"У звʼязку з подіями, що відбуваються навколо Голови ВС Князєва В.С., 16 травня 2023 року відбудеться позачергове засідання Пленуму Верховного Суду. Час буде повідомлено додатково", – йдеться у повідомленні Верховного Суду.

Діяльність НАБУ

25 квітня 2023 року Національне антикорупційне бюро України прийшло з обшуками до Житомирської обласної військової адміністрації. У якій справі проходили слідчі дії, не повідомлялося.

Раніше слідчі НАБУ приходили з обшуками до голови та чиновників Харківської ОВА. Повідомлялося, що справа торкається розтрати гуманітарної допомоги, придбаної за рахунок держави.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 659 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]