Чт, 2024-04-25, 16:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:20
На київському Майдані молитовні Віче триватимуть до виборів президента
Інші останні Надзвичайні новини
Незважаючи на дощ і сильний вітер 16 березня 2014 року кілька тисяч християн зібралися на столичному Майдані Незалежності для молитви за мир, єдність, цілісність та суверенітет України.

У Молитовному Віче взяли участь члени Ради Євангельських Протестантських Церков України, яка виступила його організатором, а також представники УАПЦ та УГКЦ, повідомляє Інститут релігійної свободи.

Відкрив захід єпископ Української автокефальної православної церкви Володимир (Черпак), який разом із усіма звершив молитву «Отче наш».

Також зі сцени на Майдані прозвучали слова з Євангелія та молитви, які звершили голова Всеукраїнського Союзу Церков євангельських християн-баптистів В’ячеслав Нестерук, голова Церкви адвентистів сьомого дня Віктор Алєксєєнко, головуючий у РЄПЦУ Анатолій Гаврилюк та інші єпископи і пастори. 

Завершив Молитовне Віче старший єпископ Церкви християн віри євангельської України Михайло Паночко. Він закликав усіх українців стати на фундамент віри та звернутися до Бога, від якого прийде допомога і перемога для України від навали російських агресорів.

Михайло Паночко запропонував щонеділі у післяобідній час збиратися на подібні молитовні віче до того часу, коли в Україні завершаться президентські вибори. Присутні на Майдані підтримали цю ініціативу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: молитовні Віче, київському Майдані, виборів президента | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]