Чт, 2024-03-28, 16:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:00
На Луганському напрямку поновилися бойові дії. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу ніхто з військовослужбовців Збройних сил України не загинув і не був поранений, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Обстановка в зоні АТО за минулу добу мала тенденцію до загострення. Бойовики застосовували важке озброєння на кількох ділянках фронту. Незважаючи на це, втрат серед сил АТО немає", - сказав він на брифінгу у вівторок у Києві.

Мотузяник зазначив, що поновилися бойові дії на луганському напрямку.

"Противник обстріляв з 120-мм мінометів наші позиції поблизу Кримського. Пізніше інший опорний пункт в цьому районі потрапив під вогонь з гранатометів супротивника", - додав спікер АП.

На донецькому напрямку бойовики неодноразово порушували режим тиші на Світлодарській дузі. Між н.п. Семигір'я і Новолуганське в понеділок було боєзіткнення сил АТО з противником. Після короткочасної перестрілки бойовики відійшли на південь.

"На інших ділянках фронту - західніше Горлівки та в районі Донецького аеропорту - обстановка незмінна. Тривають бойові дії низької інтенсивності без застосування важкого озброєння. Найтриваліші обстріли ворога зафіксовано західніше Новгородського і поблизу Опитного", - зазначив Мотузяник.

На маріупольському напрямку поблизу н.п. Водяне бойовики випустили 10 мін з 120-мм міномета. Крім цього, провокації були зафіксовані поблизу н.п. Гранітне.

Напередодні повідомлялося, що на околиці міста Горлівка внаслідок бойових дій загинув один український військовослужбовець. Крім того, на Світлодарській дузі противник застосував важке озброєння - наші позиції поблизу с. Троїцьке було обстріляно з танка.

А прес-центр штабу АТО повідомляв, що ситуація в зоні проведення АТО знову загострилася - впродовж минулої доби бойовики 35 разів порушували умови перемир'я уздовж всієї лінії розмежування. Крім того, поблизу Семигір'я відбулося бойове зіткнення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 860 | Додав: adminA | Теги: бойові дії, Луганський напрямок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]