Вт, 2024-04-16, 22:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:48
На мосту Патона у Києві розгорнули 30-метровий прапор України на честь Дня соборності. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Посеред мосту зібралися близько двохсот киян, щоб відзначити свято.

У Києві на мосту Патона активісти розгорнули 30-метровий прапор України на честь Дня соборності. Про це повідомив кореспондент в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Посеред мосту Патона зібралися близько двохсот киян, щоб відзначити свято, День соборності, акцією "Живий ланцюг соборності", яка покликана нагадати історію нашої держави, а також хвилиною мовчання згадати і вшанувати героїв України. Учасники акції розгорнули величезний, 30-метровий прапор держави Україна, який взяли в руки, співають гімн України і спілкуються", – сказав він.

Подібна акція пройде не тільки в Києві, а й у всіх багатьох містах країни, а також за кордоном. Зокрема в Північній Європі, Британії та Польщі.

Зазначимо, що Україна в п'ятницю, 22 січня, святкує День соборності. У 2016 році Україна в цей день відзначає 97-у річницю проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 761 | Додав: adminA | Теги: Київ, 30-метровий прапор України, День соборності, м. Патона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]