Пт, 2024-04-19, 19:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:07
На пісню "Не йди" "Океан Ельзи" презентував новий кліп. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Гурт "Океан Ельзи" презентував новий кліп "Не йди". Це сингл з альбому, над яким тепер активно працюють музиканти. Про новий альбом лідер гурту Святослав Вакарчук повідомив ще в липні минулого року, пише Громадське ТБ.

"Сьогодні всесвітній день океанів. Сьогодні і почнемо роботу над альбомом", — тоді написав він.

Раніше гурт вже випустив кілька нових пісень. Серед них "Не твоя війна", "Життя починається знов" та "Мить".

Святослав Вакарчук зазначив: "Режисером відео до нашої нової пісні став Ігор Стеколенко, який свого часу разом з братом Олександром зняли кілька кліпів ОЕ, що стали для нас культовими. Я довіряю його інтуїції, і коли Ігор, послухавши пісню, запропонував таку філософську, не буквальну історію, відразу погодився".

"До речі, поява в кадрі групи в авто, схожого до того, яке можна побачити у відео "911", було моєю ідею. Оскільки саме Ігор зняв той кліп, я запропонував цього разу з'явитися нам у подібній машині. Це вже додало особливий, метафізичний зміст сюжету", - розповів лідер гурту.

Нагадаємо, наразі "Океан Ельзи" працює над 9-м студійним альбомом, який вже має назву, яку найближчим часом буде оприлюднено разом з іншими подробицями релізу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 773 | Додав: adminA | Теги: пісня Не йди, новий кліп, Океан Ельзи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]