Чт, 2024-04-25, 22:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:59
На півдні Італії розбився автобус із паломниками, 36 загиблих
Інші останні Новини Європейського Союзу
На півдні Італії пасажирський автобус впав з обриву. Загинули, за останніми даними, не менше 36 осіб. Ще 11 поранено. Водій автобуса загинув. Серед поранених - шість жінок, двоє чоловіків і троє дітей. Всі вони госпіталізовані у важкому стані.

За словами рятувальників, 33 тіла були витягнуті безпосередньо з автобуса, ще три були знайдені під транспортним засобом, передає Ansa.

Аварія сталася ввечері в неділю, 28 липня, на регіональному шосе, що сполучає міста Барі і Неаполь, в районі Авелліно, поблизу населеного пункту Монтефорте Ірпіно. В автобусі знаходилися близько 40 людей, серед них декілька дітей.

Пасажири поверталися, за одними даними, після відпочинку на морі, за іншими - після релігійного паломництва в область Апулію. Третя версія - паломники, навпаки, прямували в південну область Кампанія для поклоніння популярному італійському сучасному святому отцю Пію (Пій Форджоне; (1887 - 1968)).

За свідченнями очевидців, у туристичного автобуса виникли явні проблеми з гальмівною системою. До того ж, цей відрізок шосе - складний, оскільки пролягає серед пагорбів і рясніє крутими поворотами і обривами. Рухаючись по автостраді, автобус зачепив і протаранив кілька автомобілів, після чого вилетів за межі смуги і впав у прірву.

Роботу рятувальникам на місці події ускладнює горбиста місцевість, де проходить дорога.

За попередніми оцінками, автобус зірвався з висоти не менше 25, а то і 30, метрів.

Рух по автостраді А16, на якій трапилася автокатастрофа, було заблоковано, виникла пробка завдовжки 4 кілометри. До теперішнього часу відновлено рух у бік Неаполя.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 904 | Додав: nowyny | Теги: італія, розбився автобус із паломниками | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]