Чт, 2024-03-28, 12:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:03
На пляжах ОАЕ заборонили носіння бікіні. Саме тому краще обрати відпочинок в Карпатах, організувати який допоможе karpaty.ua
Інші останні Туристичні новини
Влада Об'єднаних арабських еміратів поширили на іноземних туристів заборону, яка діє у країні на носіння бікіні і облягаючих плавок. На пляжах країни вже з'явилися написи англійською мовою: "Ми закликаємо туристів дотримуватися морального кодексу і одягатися скромно". 

Саме тому якщо ви хочете відпочити на повну без обмежень і отримати максимум задоволення, тоді ми радимо вам обрати відпочинок в Карпатах українських. Адже тут вас буде оточувати рідна культура і мова, а сила гір додасть наснаги і сил на взяття нових вершин у своєму житті. У той же час в Карпатах можна вигідно і дешево забронювати собі номер в готелі чи орендувати садибу на потрібний період, а допоможе вам в цьому найкращий спеціалізований сайт karpaty.ua.

У той же час, як пише газета The National, що виходить в Абу-Дабі, причиною для зміни правил в ОАЕ стало звернення місцевих жителів. Віруючим мусульманам набридло ділити пляжі з "майже повністю оголеними" іноземцями. Після двох усних попереджень порушникам загрожує штраф, розмір якого не повідомляється.

Видання цитує матір двох дітей Хессу Ахмад, яка схвалює рішення влади. Вона розповіла, що її сім'я була змушена покинути пляж, коли поруч влаштувалася пара мінімально одягнених іноземців.

"Я дуже боялася, що дівчина зніме верхню частину бікіні", - заявила Хесса.

На даному етапі нові правила діють в самому консервативному з семи еміратів ОАЕ - Рас аль-Хаймі. Вони зачіпають громадські пляжі - на території готельних комплексів одяг іноземців так жорстко не регламентується. Вести роз'яснювальну роботу серед іноземців доручено поліції.

Однак і в більш популярних у туристів Дубаях та Абу-Дабі також набирає обертів кампанія, мета якої - переконати іноземних гостей проявляти більшу повагу до мусульманських традицій. Ніяких санкцій до них на даному етапі не передбачається.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1375 | Додав: nowyny | Теги: відпочинок в Карпатах, karpaty.ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]