Пт, 2024-10-18, 07:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:41
На полігоні в Чехії стався вибух
Інші останні Надзвичайні новини

Збройні сили Чехії повідомили про смерть одного з військових, поранених у результаті вибуху на полігоні в районі міста Лібава на сході країни. Про це йдеться в повідомленні чеської армії.

Як уточнили чеські Збройні сили, один кадровий військовий в результаті інциденту на полігоні загинув, а ще семеро солдатів і один цивільний працівник були доставлені до військово-навчального госпіталю в Оломоуці.

"Сім'ї поранених і загиблого солдата були повідомлені. Ми будемо інформувати громадськість про подальший розвиток подій, а наразі просимо набратися терпіння", – додали там.

"Během výbuchu ve vojenském výcvikovém prostoru Libavá zemřel jeden voják z povolání. Dalších sedm vojáků z povolání a jeden občanský zaměstnanec bylo převezeno do vojenské a fakultní nemocnice v Olomouci. Rodiny zraněných a zemřelého vojáka byly vyrozuměny. Veřejnost budeme o… pic.twitter.com/FFUiNfj7Uo – Armáda ČR (@ArmadaCR) June 17, 2024

Чеська поліція раніше в понеділок повідомила про нещасний випадок з вибухом боєприпасу на одному з військових полігонів.

Медики спершу повідомляли про дев'ятьох поранених у результаті інциденту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 267 | Додав: admin | Теги: полігон, Чехія, Вибух | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]