Пт, 2024-04-19, 07:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:09
На проміжних виборах в Івано-Франківську облраду перемогли "Свобода" і "Батьківщина"
Інші останні Політичні новини
На проміжних виборах в Івано-Франківську облраду в трьох округах перемогли представники ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" та Української республіканської партії (УРП). Так, за попередніми підрахунками 100% голосів, на всіх виборчих дільницях в трьох одномандатних мажоритарних виборчих округах перемогли представники "Свободи" Іван Харук (округ №43, Івано-Франківськ), "Батьківщини" - Іван Угрин (округ №36, Снятин) і УРП Володимир Грабовецький (округ №25, Надвірна), повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомив голова Івано-Франківської обласної виборчої комісії Олег Пилип'юк, всі вони перемогли зі значним відривом від своїх конкурентів.

В одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №43 (Івано-Франківськ) на проміжних виборах до облради, станом на 22.00 27 січня, проголосувало 8245 виборців, що становить 13,4% загальної кількості виборців, внесених до списків для голосування (61 370). Про це повідомив секретар Івано-Франківської обласної територіальної виборчої комісії Василь Аронець.

За його словами, найактивніше голосували виборці в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №36 (Снятин). Тут на виборчі дільниці прийшли 10 170 виборців, або 56,13% загальної кількості виборців, внесених до списків для голосування (18 118).

В одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №25 (Надвірна), в голосуванні взяли участь 7904 виборці, що становить 25,15% загальної кількості внесених до списків для голосування (31 430).

Секретар ТВК зазначив, що комісія назве переможців у цих округах вже сьогодні. Як повідомлялося, 27 січня у трьох округах Івано-Франківщини відбулися проміжні вибори депутатів обласної ради.

Нагадаємо, Івано-Франківська міська рада визнала роботу свого виконавчого комітету незадовільною і розпустила його. Таке рішення депутати ухвалили на сесії 29 грудня минулого після заслуховування звіту про роботу міськвиконкому за 2012 рік.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1013 | Додав: adminA | Теги: Івано-Франківську, облраду, Свобода і Батьківщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]