Пт, 2024-04-19, 00:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
На "Слов'янському базарі" через ненависть Доліної до Повалій українку засудили
Інші останні Культурні новини
  На конкурсі "Слов'янський базар" у Вітебську українська учасниця 19-річна Ганна Азарова посіла лише шосте місце, набравши 168 балів. За словами продюсера нашої співачки Юрія Квєлєнкова, Аня заслуговувала більш високого місця, але, на його думку, позначилася упередженість суддів. Зокрема, низький бал на першому етапі їй поставила глава журі Лариса Доліна, пишуть Вести.

"Як мені сказали потім, Доліна недолюблює Таїсію Повалій, а Аня співала якраз пісню з її репертуару" Будяк ", - розповів Квеленков. - Це позначилося на підсумковій оцінці нашої конкурсантки. Крім цього, кожен член журі тягнув представника свій країни і топив у другому турі його найближчих конкурентів ".

Квеленков також поскаржився, що українська делегація не прийшла на церемонію нагородження.

"Кожна країна вручила своєму учасникові втішний приз, і тільки Азарова отримала букет і диплом. Тому ми вирішили вже в Києві за свої гроші подарувати їй iPod", - підсумував продюсер.

Володарем Гран-прі XXII "Слов'янського базару" у Вітебську та премії в 15 тис. доларів став 25-річний польський співак Міхал Качмарек. Йому вдалося підкорити своїми вокальними даними не лише публіку, а й журі.

У другому етапі, де він виконував естрадну пісню в супроводі оркестру, йому поставили максимальні 100 балів. За сумою двох конкурсів Качмарек набрав 196 очок.

Найближча його переслідувачка хорватка Сабріна відстала від нього на сім балів і отримала спеціальний приз "Ліра" і 9 тисяч доларів. За 1,5 тисячі доларів отримали виконавці з Молдови Євген Андріянка і грузинський співак Арчіл.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 978 | Додав: nowyny | Теги: слов'янський базар, Повалій, доліна, ненависть, українку засудили | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]