Сб, 2024-04-20, 13:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:49
На Софійській площі столиці встановлять головну ялинку України, а на Михайлівській - влаштують ковзанку
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Головну ялинку країни встановлять на Софійській площі столиці, а на Михайлівській площі влаштують ковзанку. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації Ганни Старостенко, цього року новорічні свята у Києві відзначатимуть одразу на кількох локаціях – Софійській, Михайлівській, Троїцькій та Поштовій площах.

"Як і торік, головна ялинка країни буде розташована на Софійській площі, там також встановлять і сцену. Водночас всі дитячі розваги ми вирішили перенести на сусідню Михайлівську площу – там буде обладнано ковзанку, різноманітні атракціони та резиденцію Святого Миколая", – сказала вона і зазначила, що "зелену новорічну красуню заввишки 26 метрів мають привезти з Івано-Франківської області. Традиційно новорічні свята розпочнуться її запаленням у День Святого Миколая 19 грудня".

Заступниця голови КМДА розповіла, що між Софійською та Михайлівською площами протягом усіх свят функціонуватиме новорічний ярмарок.

"До святкувань також будуть залучено Поштову та Троїцьку площі. Крім того, зараз розглядаємо варіант проведення різдвяного ярмарку на Хрещатику. Але, як і минулого року, на Майдані Незалежності, зважаючи на події зими 2013-2014 років, жодних святкувань не передбачається", – додала вона.

Зазначимо також, що у грудні територія Національного виставкового центру України, що в Голосіївському районі, перетвориться на казкове містечко. Нове керівництво центру хоче організувати тут зону сімейного відпочинку.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 452 | Додав: adminA | Теги: Софійська площа столиці, ковзанка, головна ялинка України, Михайлівська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]