Чт, 2024-04-18, 10:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:26
На суд у справі ЄЕСУ 25 червня Тимошенко привезуть - уже монтують їй тапчан - ЗМІ
Інші останні Політичні новини

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко візьме участь в судовому процесі у справі ЄЕСУ 25 червня. Про це LB.ua стало відомо з власних джерел.

Для прем'єр-міністра в залі засідань Київського районного суду Харкова нібито вже монтують спеціальний "ортопедичний тапчан".

Нагадаємо, 19 червня керівництво Качанівської виправної колонії отримало листа від судді Київського районного суду Харкова про виклик Юлії Тимошенко в суд у справі ЄЕСУ. У зв'язку з чим за відповідним запитом ДПтС медична комісія МОЗ рекомендувала суду створити належні й особливо комфортні умови для перебування Тимошенко в приміщенні суду під час проведення судового слухання кримінальної справи.

У жовтні минулого року Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до семи років позбавлення волі за "газову справу". Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року. Наразі Тимошенко перебуває на лікуванні в ЦКЛ №5 Укрзалізниці (Харків).

У Харкові тривають судові засідання ще за одним обвинуваченням, інкримінованим Тимошенко, яке стосується діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України", якою свого часу керувала Тимошенко.

17 травня члени медичної комісії МОЗ у своєму звіті про стан здоров'я Тимошенко зробили висновок, що її не рекомендується транспортувати для участі в судовому засіданні до приміщення апеляційного суду Харківської області. Тоді суд перенесли - дали Тимошенко ще місяць на лікування. На початку червня повідомлялося, що для екс-прем'єрки готують скляну клітку.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 945 | Додав: adminA | Теги: 25 червня, тапчан, тимошенко, Суд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]