Пт, 2024-03-29, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:34
На в’їзді до України з Польщі легкові авто чекають по 8-16 годин
Інші останні Туристичні новини

Легкові авто на в’їзді до України з Польщі чекають по 8-16 годин

У зв’язку з передріздвяним періодом на в’їзді в Україну з Польщі утворились величезні черги.

Як повідомила речниця Бєщадського відділення Прикордонної служби Польщі Ельжбєта Пікор, черги у цей період утворюються щороку, а цьогоріч свята ще й співпали з вихідними, пише "Польське радіо".

"На чотирьох прикордонних переходах з Україною Підкарпатського воєводства посилюється передріздвяний рух. Протягом минулої ночі прикордонники обслужили 54 тисячі мандрівників", - сказала Пікор.

16 годин мусять чекати ті, хто пересуваються легковими автомобілями через перехід Корчова – Краківець, на КПП Медика – Шегині - 8 годин.

У неділю кількість автомобілів у черзі зменшилася, однак на перетин кордону вантажівки очікують від 27 до 38 годин. Пікор каже, що на контрольно-пропускних пунктах задіяно усі смуги руху.

На кордонних переходах Люблінського воєводства подібна ситуація. На пункті пропуску Гребенне – Рава-Руська вантажівки на в’їзд в Україну чекають більше 20 годин, в черзі всього 200 автомобілів. Крім цього, 400 легковиків стоять у 7-годинному корку.

Аналогічна ситуація спостерігається на КПП Долгобичів-Угринів. Водії там чекають по 8 годин. Дещо краща ситуація на переході Зосин-Устилуг, де на обслуговування необхідно чекати приблизно три години.

Про автомобільні затори на західній ділянці кордону на в’їзд до України повідомили і українські прикордонники.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1063 | Додав: adminA | Теги: 8-16 годин, в’їзд, Польща, легкові авто, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]