Пт, 2024-03-29, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:31
На залізниці СБУ проводить антиконтрабандну спецоперацію "Магістраль". ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Служба безпеки України (СБУ) перевірила пасажирські поїзди Укрзалізниці, що курсують у міжнародному сполученні, на предмет наявності на складах спеціально обладнаних схованок для перевезення через кордон контрабандних товарів, у тому числі зброї.

Згідно з повідомленням прес-служби СБУ, відомство у взаємодії з іншими правоохоронними органами проводить на залізниці профілактичну спецоперацію "Магістраль" з метою боротьби з нелегальними перевезеннями через державний кордон України.

Зокрема, тільки з початку року СБУ відкрила одне кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю, два провадження за контрабанду наркотиків та одне - за порушення порядку здійснення міжнародної передачі товарів, що підлягають державному експортному контролю.

Крім того, правоохоронці вилучили 1200 патронів до вогнепальної зброї та майже три тисячі пачок цигарок.

Також повідомляється, що було прийнято рішення про зняття з посад 11 працівників поїзних бригад та заборонено в'їзд в Україну 54 особам, у тому числі з підробленими штампами та недійсними документами, а також складено 27 адміністративних протоколів.

СБУ оприлюднила на своєму сайті відповідний відеозапис огляду вагонів на вагонній дільниці станції Київ-Пасажирський, в ході якого правоохоронці демонтували спеціальні схованки для нелегального перевезення товарів через кордон.

Раніше повідомлялося, що поліція посилює співпрацю з кур'єрськими службами для боротьби зі спробами вивезти зброю з зони АТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: залізниця, антиконтрабандна спецоперація Магіс, СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]