Сб, 2024-04-20, 12:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:34
На життя Туки вчиняли замахи
Інші останні Кримінальні новини

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що посилення заходів безпеки необхідне, бо й на нього були спроби замаху.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Луганчан, імовірно, дивують (дратують) ті додаткові заходи безпеки, які вони можуть спостерігати навколо ВЦА та мене особисто. Але... Десь місяць тому в службовому авто раптом відмовили гальма. Зі слів водія, "я тисну, а вони не гальмують". В результаті водієві прийшлось "наздогнати" вантажівку. Дякуючи тому, що мій автомобіль був броньованим, ані водій, ані пасажир значних ушкоджень не зазнали, лише синці. Пару тижнів тому в одному з кабінетів ВЦА виявили сліди від пострілу. Простріляне вікно зі зброї калібром 9 мм. Триває слідство", - написав Тука.

Він також додав, що два дні тому біля будівлі ВЦА було знайдено предмет, схожий на вибухівку. Після дослідження фахівці виявили, що це - робочий макет: "Тобто, працюючий механізм з управлінням керуванням. Лише ніші для вибухівки виявились всередині порожніми. Такий собі "привіт".

"Тому, шановні, вибачте за незручності, але фахівці вважають, що заходи безпеки треба ще підвищувати", - додав губернатор.

Відзначимо, кілька місяців тому на Луганщині розстріляли мобільну групу по боротьбі з контрабандою, яка працювала в районі Щастя на особисте прохання Туки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 877 | Додав: adminA | Теги: замахи, життя Туки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]