Пт, 2024-03-29, 08:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:00
На зйомках з Алеком Болдвіном - оприлюднені нові подробиці убивства
Інші останні Українці в світі

Профспілка працівників індустрії розваг в Лос-Анджелесі повідомила, що пістолет, з якого стріляв актор Алек Болдвін на зйомках фільму «Іржа» (Rust) і випадково вбив українку, був заряджений одним бойовим патроном.

«Актор випадково вистрілив одним бойовим патроном на знімальному майданчику, поранивши оператора і режисера», – повідомляє Variety з посиланням на профспілку.

Це повідомлення профспілка розіслала усім своїм членам.

Тим часом у шерифа повідомляють, що поки рано визначати, який тип патрона був у зброї.

МЗС України отримало підтвердження приналежності Хатчинс до українського громадянства.

Нагадаємо, 22 жовтня на знімальному майданчику в штаті Нью-Мексико Алек Болдуін звів курок гвинтівки і зробив кілька пострілів на репетиції. Гвинтівка мала бути заряджена холостими патронами, але у ній чомусь виявилися бойові.

Внаслідок інциденту українка-оператор Галина Хатчинс отримала поранення в живіт і не вижила під час екстреної операції на шлунку. Режисер фільму Джоел Соуз був госпіталізований у важкому стані.

Алек Болдуін після пострілу перебував у шоці, але все ж зберігав самовладання.

Раніше артист Великого театру в Москві Євген Куліш загинув на сцені під час зміни декорацій у виставі «Садко» – декорація вдарила його по голові.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1491 | Додав: adminA | Теги: подробиці убивства, Алек Болдвін, Зйомки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]