Ср, 2024-04-24, 12:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:12
На зустріч з Кличком Ф'юрі з'явився на жовтому Lamborghini та в костюмі Бетмена. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Лондоні проходить прес-конференція українця Володимира Кличка і британця Тайсона Ф'юрі.

Про це у середу 23 вересня пише сайт фан-клубу братів Кличко.

Британець екстрагував усіх, хто прийшов тим, що з'явився на зустріч у костюмі Бетмена. Приїхав він на жовтому Lamborghini.

Провівши кілька хвилин у вбранні супергероя, Ф'юрі вийшов і переодягнувся.

Нагадаємо, бій Кличка з Ф'юрі відбудеться 24 жовтня в Німеччині.

Раніше Ф'юрі грубо наїхав на Віталія Кличка, який пішов "на пенсію". Так, на думку Ф'юрі, Кличко-старший пішов з боксу не через політика, а від страху перед ним: "Віталій Кличко? Скатертиною дорога дідугану-кіборгу, який не зробив нічого, і не бився з жодним справжнім суперником. Він знав, що я йду за ним, тому й пішов з боксу".

Володимир Кличко так коментує майбутній поєдинок з Ф'юрі: "Пулєв говорив те ж саме – що я б'ю тільки джеби і тримаю суперників у клінчах, і я такий нудний, а він такий видовищний боєць, що він може все, що він стане чемпіоном І де він зараз? Від Ф'юрі я наслухався ще й про моє "скляне підборіддя", і про мій вік, і про сивину в моєму волоссі, і про те, що всі мої попередні суперники були "мішками". Адже ще буде прес-конференція в Лондоні, прес-конференція перед боєм, відкрите тренування, зважування... Ну а вже в бою я надам Тайсону терапію, яка зробить його кращою людиною".

Втім, британський супертяж є любителем різких висловлювань на адресу й інших колег і вважає всіх інших боксерів надважкого дивізіону, окрім "шахраїв Кличків", ідіотами. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 962 | Додав: adminA | Теги: костюм Бетмена, lamborghini, зустріч, Ф'юрі, кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]