Чт, 2024-03-28, 12:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:03
На звільнення Богдана Зеленському дали тиждень: що відбувається
Інші останні Політичні новини

Зеленському дали тиждень на звільнення Богдана: що відбувається

Учасники безпрецедентної акції протесту у Києві висунули Зеленському нову вимогу.

Учасники безпрецедентної акції протесту у Києві висунули президенту України Володимиру Зеленському чергову вимогу, вони поставили ультиматум та чекають на указ про звільнення голови Офісу президента Андрія Богдана. Про це повідомляють "Факти".

Нещодавно голова Офісу президенту Андрій Богдан, у відповідь на масові протести, які охопили всю країну після погодження «формули Штайнмаєра», зробив заяву у соціальній мережі. Він назвав протести оплаченими та такими, що не відповідають дійсному волевиявленню людей.

Учасники віче у Києві не залишили поза увагою дану заяву та відреагували на неї вимогою про звільнення Богдана з посади.

Зеленському дали тиждень на звільнення Богдана: що відбувається

Вони дали Зеленському термін до 14 жовтня на виконання поставленої вимоги. Крім того, до цього числа президент України має публічно підтримати вимогу щодо недопустимості капітуляції України.

«У нього тиждень. Цілий тиждень будемо нагадувати: «Капітуляції – немає» та «Богдана – у відставку», – пообіцяли учасники акції.

Відзначимо, що учасники акції залишили президенту нагадування про свої вимоги на Банковій та біля будинку в якому мешкає Зеленський.

Нагадаємо, невдоволення погодженням «формули Штайнмаєра» наростає, Хмельницька обласна рада, вслід за Львівською обласною радою, низкою районних та міських рад Львівської області, Тернопільською обласною радою, Івано-Франківською обласною радою, Ковельскою міською радою (Волинська область) та Сумською міською радою, прийняла звернення щодо недопустимості реалізації положень формули для врегулювання ситуації на Донбасі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 844 | Додав: adminA | Теги: Зеленський, тиждень, звільнення Богдана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]