Пт, 2024-03-29, 00:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:27
Набридло. Ми тут намагаємося будувати нормальні умови для бізнесу - Гройсман ініціює перевірку АМКУ
Інші останні Офіційні новини

Державній аудиторській службі буде доручено провести аудит та перевірку Антимонопольного комітету України.

Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на УНІАН, про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Буде доручення уряду в середу Держаудитслужбі провести аудит і перевірку. Я хочу сказати, що дії Кабінету Міністрів і Прем'єр-міністра будуть суворішими, набридло. Ми тут намагаємося з ранку до вечора будувати нормальні умови для ведення бізнесу в країні, а той чи інший чиновник намагається нам це зруйнувати", - сказав прем'єр.

На його думку, здебільшого дії АМКУ не сприяють проведенню чесних тендерних процедур. "Хоча можу сказати, що керівник АМКУ намагається багато речей у ньому змінити, але там не все від нього залежить. Там така система управління "демократична", коли кожен сам собі будує свою систему управління", - сказав прем'єр.

Він закликав депутатів підтримати законопроект, внесений Президентом України Петром Порошенком, який сприятиме системній ліквідації проблем у роботі АМКУ з держзакупівлями.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 754 | Додав: adminA | Теги: бізнес, перевірка АМКУ, нормальні умови, Гройсман | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]