Чт, 2024-04-25, 12:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:08
НАБУ розслідує, чому було знято арешт з рахунків Злочевського. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Національне антикорупційне бюро України розслідує провадження стосовно екс-міністра екології Миколи Злочевського.

Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник, повідомляє Радіо Свобода.

"Значну частину справ по Злочевському, бо там не одна була справа, ми залишили розслідувати в Антикорупційному бюро. Незважаючи на те, що у справі мало що зроблено, і щоб остаточно сказати, чи є там судова перспектива, необхідно провести певний обсяг роботи", - сказав він.

"Залишити цю справу (НАБУ) було моїм рішенням, оскільки, коли я зустрічаюся з нашими міжнародними партнерами, часто ставлять питання законності зняття арешту в Лондоні з рахунків Злочевського та наскільки можливо було цього уникнути, якби справа належним чином розслідувалася", - додав Ситник.

Він уточнив, що в НАБУ є низка проваджень щодо подій, до яких може бути причетний Злочевський.

"Будемо намагатися розібратися - якщо є судова перспектива, то чому було знято арешт з рахунків Злочевського", - зазначив він.

Нагадаємо, згідно з рішенням Печерського райсуду, оприлюдненим в Єдиному державному реєстрі судових рішень, в грудні минулого року з майна Злочевського зняли арешт.

Проти Злочевського порушені принаймні дві кримінальні справи - зловживання службовим становищем і заволодіння бюджетними коштами, а також за незаконне збагачення. За обома статтями йому може загрожувати конфіскація майна. Сам Злочевський перебуває в розшуку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 823 | Додав: adminA | Теги: Набу, рахунки Злочевського, чому було знято арешт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]