Пт, 2024-04-19, 22:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:09
Найбільший букет квітів, який потрапив до Книги рекордів України, у Києві зібрали
Інші останні Столичні новини - новини Києва

До свята 8 березня в Україні зібрали найбільший букет квітів, який став рекордсменом, інформує ТСН.

Представники Книги рекордів України у цей день і зафіксували рекорд. Букет загалом складався з 2501 квітки, серед яких були троянди, хризантеми та лілії.

На виготовлення рекордного букету квітів пішло 9,5 годин роботи, в якій взяли участь 6 людей. Новий рекорд встановила компанія "МММ-2011".

Попередній рекорд України в категорії "Найбільший букет квітів", був зафіксований Книгою рекордів Україні в 2006 році. Тоді букет складався з 1301 квітки і був 2,5 метра завширшки, і 2,5 метра завдовжки.

23 лютого київські мужчини отримали нестандартне привітання зі святом. Невідомі розвішали по місту банери з привітанням з Днем захисника вітчизни від компанії МММ-2011. Фото плакатів одразу ж підхопили користувачі соціальних мереж, адже в дизайні банера було використано популярний інтерент-мем "Будь, мужиком, бл…ть".

Проект "МММ-2011" стартував в січні 2011 року. На даний момент учасниками фінансової пираміди є 20 мільйонів людей з усього світу.

Нагадаємо, що мешканець Казахстану вирішив подарувати своїй дружині мільйон яскраво-червоних троянд.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1293 | Додав: adminA | Теги: букет квітів, Книги рекордів України, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]