Пт, 2024-03-29, 00:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:51
Найдешевшим містом Європи для туристів названо Київ
Інші останні Туристичні новини

За даними британських ЗМІ, столиця України Київ стала найдоступнішим європейським містом у ціновому сегменті. Про це свідчать дані сайту SimplyHolidayDeals. Ресурс аналізував вартість кількох чинників, зокрема: ніч у хостелі, дві поїздки у громадському транспорті, один платний атракціон, три бюджетних страви та напої.

Київ буквально заповнений цікавими місцями. Як йдеться на британському сайті, варто відвідати золотоверху Києво-Печерську лавру, з сотнями паломників, що стікаються до святині.

"Дослідіть Андріївський узвіз для знайомства з мистецтвом, галереями, ремеслами, музеями, барами та ресторанами в одному з найстаріших і найбільш мальовничих районах міста", - повідомляє ресурс.

2-ге місце - Бухарест (Румунія)

У Бухаресті варто відкрити для себе історичний квартал, площі, православні храми, перш ніж навідатися до лісів і озер, що розташовані навколо найбільшого міста Румунії.

3-є місце - Софія (Болгарія)

Софія має пишні парки, доглянуті сади та вуличні кафе, що ідеально підходять для людей, які полюбляють неквапливі вечори за доступними цінами. Це ідеальне місце для дослідження пішохідних стежок, кращих музеїв Болгарії, галерей, розважальних закладів та ресторанів.

4-те місце - Краків (Польща)

Середньовічна столиця, повна історії воєн та режимів. Багато що тут можна дослідити пішки.

"Відкрийте для себе Старе місто і найбільшу середньовічну площу в Європі. Відвідайте замковий комплекс Вавель, з його готичним собором. Взимку можна побалувати себе польськими варениками біля каміну, влітку - насолодитися літніми терасами", - йдеться на сайті.

5-те місце - Белград (Сербія)

Якщо ви хочете "тусуватися" без глобальних втрат для бюджету, Белград - це місто для вас. Буйне місто "розхитується" вночі. Має величезну кількість барів і клубів.

"Коли ж відпочинете від ночі, навідайтеся до історичного турецького кварталу, бруківок Скадарлії та здійсніть тур на велосипедах вздовж річок Белграда чи на каяках ними ж.

6-те місце - Варшава (Польща)

Варшава - повна чудових хостелів, які можна використовувати як базу для вивчення історії міста. Тут можна знайти барокові палаци, єврейську спадщину, торгові райони та величезне Старе місто.

7-ме місце - Сараєво (Боснія і Герцеговина)

Старе місто Сараєва вітає туристів відмінними цінами та всім, що необхідне. Тут можна побачити мечеть часів Османської епохи, церкви і складні споруди австро-угорської доби.

8-ме місце - Будапешт (Угорщина)

Будапешт - космополітичне серце країни. Знаменитий Дунай забезпечує чудовий вигляд і на Буду, і на Пешт. Поїздка на човні - прекрасний спосіб помилуватися панорамою.

9-те місце - Чеський Крумлов (Чехія)

Чеський Крумлов виглядає як казкове місто, буквально з кожного кута. Найкраще залишитися тут на ніч, щоб ретельно вивчити червоні дахи, вузькі вулички, "набиті" ресторанами і магазинами, а також пагорби вздовж річки Влтави. Всесвітня спадщина ЮНЕСКО, мрія художника і рай для фотографа.

10-те місце - Санкт-Петербург (Росія).

Раніше повідомлялось, що Львів посів п'яте місце у рейтингу міст світу, які варто відвідати. Українське місто опинилося поряд з відомими туристам Ліверпулем, Марселем, Ріо-де-Жанейро та Портлендом.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 821 | Додав: adminA | Теги: найдешевше місто Європи, Київ, Туристи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]