Сб, 2024-04-20, 16:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:40
Найгарячіше у зоні АТО було поблизу Красногорівки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Проросійські бойовики впродовж минулої доби 31 раз обстріляли укріплення українських військових на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, 14 випадків відкриття вогню зафіксовано на Донецькому напрямку, 11 - на Маріупольському та 6 - на Луганському.

"Найгарячіше було на опорних пунктах поблизу Красногорівки, що на Маріупольському напрямку, де з 21.00 та до опівночі супротивник зі сторони тимчасово окупованої Старомихайлівки гатив з мінометів калібру 82 мм та 120 мм, танків та артилерійських систем калібру 152 мм, випустивши при цьому більше 150 мін та снарядів. Під вогнем з автоматичних гранатометів опинились позиції неподалік Мар’їнки, а зі стрілецької зброї поруч Гнутового, Талаківки та Широкиного", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними штабу, на Донецькому напрямку опорні пункти в районі шахти Путилівська (Бутівка) потрапили під вогонь мінометів калібру 82 мм, а неподалік Зайцевого та Авдіївки – з мінометів калібру 120 мм. Також укріплення поруч Майорська та Луганського російські окупанти обстрілювали зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів.

На Луганському напрямку під ворожим вогнем з гранатометів різних систем опинились опорні пункти неподалік Попасної та Новоолександрівки, а поруч з Новозванівкою – з мінометів, підкреслюється в повідомленні.

В окремих випадках українські бійці відкривали вогонь у відповідь, додали у штабі АТО.

Впродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції троє українських військових загинули, ще один зазнав поранень. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента Олександр Мотузяник.

"За минулу добу загинуло троє українських військових. Один військовослужбовець отримав поранення, несумісні з життям, під час обстрілу позицій поблизу Талаківки. Двоє захисників загинули, натрапивши на ворожу міну в районі селища Луганське Бахмутського району Донеччини. І там же один боєць зазнав поранень", - сказав Мотузяник.

19 червня у зоні проведення антитерористичної операції бойовики активізувались вночі й вели обстріли на всіх напрямках.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 715 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, найгарячіше, Красногорівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]