Сб, 2024-04-20, 10:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:18
Найграндіозніший український рок-фест проходить у Києві. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Грандіозне музичне дійство України під назвою ATLAS WEEKEND відгриміло свій другий день: 6 сцен, 130 гуртів та десятки тисяч відвідувачів. Дійство триває в Києві з 8 по 10 липня, відповідно до прогнозів організаторів, відвідають його близько 300 тисяч гостей.

Як повідомляє агентство "Волинські Новини", кращі з кращих українських та зарубіжних музикантів виступатимуть у рамках фестивалю ATLAS WEEKEND перед гостями на території ВДНГ.

Цьогоріч список виконавців, порівнюючи з минулорічним, збільшився у декілька разів. Відтак, протягом трьох фестивальних днів свої програми на чотирьох основних сценах представляють музиканти з України, Росії, Бєларусі, Європи і США.

Серед інших, це Apocalyptica, GusGus, Іван Дорн, Бумбокс, Друга Ріка,BRUTTO, Jamala, Pianoбой, Onuka, The Maneken, O.Torvald, 5'nizza, Валентин Стрикало, Сергій Бабкін, The Retuses, Bahroma, The Erised, Mgzavrebi, Срібне весілля, Вагоновожаті, С.К.А.Й., Один в Каное, SunSay, Марія Чайковська, Flëur, Brunettes Shoot Blondes, Epolets, Alloise, PUR: PUR,Biplan, Secret Avenue, Beissoul & Einius, I am waiting for you last summer, Dvoe, KATYA, Peter and the Wolves, Tape Flakes, Fontaliza, Станція Мир, Флайzzzа тощо.

Щоправда, не обійшлось без нарікань від гостей фесту – мовляв, стільки крутих виконавців виступає одночасно, що встигнути хочеться скрізь.

Без сумніву, чи не найбільше гості чекали виступу грузинської співачки Ніно Катамадзе, гурту "Машина времени" і переможниці Євробачення-2016 – Джамали.

Разом з гуртом Insight Ніно презентувала неймовірну програму, під ритми якої колихалось ледь не все поле. Наостанок виступу хтось з гостей презентував їй великий букет соняхів, чим неймовірно потішив виконавицю.

Андрій Макаревич та Олександр Кутіков під час прес-конференції дещо привідкрили завісу таємничості над їхнім наступним туром Україною, який планують вже зовсім скоро. Макаревич зауважив, що столицю України він дуже любить і не втрачає нагоди зустрітись тут зі старими друзями. Під час виступу музиканти потішили присутніх власною "невмирущою класикою", але й презентували одну з пісень нового альбому.

Традиційно тепло зустріли на головній сцені і тріумфаторку Євробачення-2016 – Джамалу. Наостанок артистка виконала пісню, з якою тріумфувала на європейському пісенному конкурсі цьогоріч.

Поза головною сценою публіку збирали Глеб Самойлов&The Matrixx з найкращими хітами "Агати Крісті", KozakSystem та чимало інших.

Atlas Weekend відбувся вперше минулого року. Зібравши близько 20 тисяч людей, він став найбільш насиченою подією літа. Тоді, вперше за всю історію проведення різних музичних фестивалів, організатори зробили основний акцент на "молодій" українській музиці.

Нагадаємо, 28-30 липня на території старовинного замку в селищі Свірж на Львівщині відбудеться масштабний рок-фестиваль Woodstock Ukraine. Вхід на фестиваль безкоштовний. Окрім музичної програми, будуть театральні постановки, кінопокази, майстер-класи та різноманітні активності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 895 | Додав: adminA | Теги: Київ, український рок-фест | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]