Сб, 2024-04-20, 14:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:04
Найкращим фільмом року кінокритики США та Канади назвали німу чорно-білу стрічку "Артист"
Інші останні Новини світу

Найбільша організація кінокритиків США та Канади Broadcast Film Critics Assosiation вручала свою нагороду 17-й раз.

Найкращим фільмом визнано "Артист", а найкращі акторські нагороди забрали Джордж Клуні, Віола Девіс, Октавія Спенсер і Крістофер Пламмер.

Найкращим актором критики назвали Джорджа Клуні, який зіграв удівця, що шукає коханця своєї недавно померлої дружини, в "Нащадках" Олександра Пейна.

Відразу дві актриси з "Прислуги" отримали премії за головну жіночу роль і за жіночу роль другого плану: Віола Девіс і Октавія Спенсер, передає "ТСН".

Девіс у своїй промові зазначила, що "Прислугу" вважає даниною поваги всім жінкам того часу, яким заборонялося мріяти.

Крістофера Пламмера відзначили за роль у драмі "Початківці". Актор-ветеран зіграв у фільмі недавно овдовілого чоловіка, який вирішує відкритися і заявити про свою гомосексуальність.

Продюсер "Дівич-вечір у Вегасі" Джудд Апатоу отримував премію за найкращу комедію і додав трохи головного болю продюсерам церемонії, яка йшла в прямому ефірі. Режисер тричі нецензурно вилаявся, сказавши крім іншого таке: "Джеррі Льюїс якось заявив, що жінки не можуть бути смішними. При всій моїй повазі, Джеррі, йди на ***".

Нагадаємо, що в травні 2011 року чорно-біла і німа картина Мішеля Хазанавічуса викликала фурор на Каннському кінофестивалі, а виконавець головної ролі Жан Дюжарден був удостоєний премії за свою роботу.

А в грудні 2011-го голлівудська асоціація іноземної преси (Hollywood Foreign Press Assotiation, HFPA) оголосила номінантів 69-го сезону премії "Золотий глобус". Найбільше номінацій - шість — також отримав німий чорно-білий фільм "Артист" французького режисера Хазанавічуса .
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1052 | Додав: adminA | Теги: назвали німу чорно-білу стрічку Арт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]