Чт, 2024-03-28, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:02
Найкрасивішою учасницею "Євробачення-2013" назвали українку
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Відомий модельєр, заслужений діяч мистецтв Азербайджану Фахрі Халафова представила, на її погляд, найкрасивіших і стильних учасниць "Євробачення-2013" Trend Life ТОП-10, визначених за опублікованими фотографіями у ЗМІ.

1 місце рейтингу - українка Злата Огневич. За словами експерта, "фотографії учасниці відображають її природну красу і чарівність".

2-е місце дісталося Олені Ланській (Бєларусь). "Її чарівна посмішка і постава, характеризує її як впевнену в собі жінку, можливо це допоможе їй зайняти високе місце на конкурсі", - зазначає модельєр.

3-е місце - Альона Мунтяну (Молдова). "У ній відчувається дух змагання, прагнення до перемоги і хороша спортивна підготовка, що є важливим чинником", - пише експерт.

4-е місце дісталося Деспіні Олімп (Кіпр), так як вона "красива і впевнена в собі".

5-е місце - Софо Геловані (Грузія). "Скромність і прихильність національним традиціям в одязі я завжди ціную високо і оцінюю позитивно", - написала модельєр.

6-е місце - Маргарет Бергер (Норвегія), оскільки "в ній багато шарму і вона стильно одягнена".

7-е місце за "своєрідну зовнішність і бронзову засмагу" отримала Ніна Жіжіч (Чорногорія).

8-е місце у елегантної Еліци Тодоровой (Болгарія).

9-е місце дісталося "юній і завзятій" Крісті Сіегфрідс (Фінляндія).

На 10-му місці-"сонячна і екстравагантна блондинка" Наталі Орлер (Німеччина).

Нагадаємо, 12 травня, у шведському Мальме відбулося офіційне відкриття 58-го міжнародного конкурсу "Євробачення-2013". Всього в конкурсі візьмуть участь 39 країн, у фіналі виступлять 26 виконавців. Під час півфіналів, які відбудуться 14 і 16 травня, буде визначена двадцятка фіналістів. Крім того, щорічно у фінал автоматично проходять учасники, які представляють країни Великої п'ятірки - Німеччину, Іспанію, Великобританію, Францію та Італію. Також 18 травня на сцену Malmo Arena вийде виконавиця з країни-господарки конкурсу Швеції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1265 | Додав: adminA | Теги: найкрасивіша учасниця Євробачення-2, Українка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]